Vi Skriver artikler med Flash i

Vinden i håret

Der er noget meget befriende ved, at sejle rundt på vandet og passe sig selv. Det kan være meget befriende, at have så meget plads omkring sig, og ikke rigtig have nogle restriktioner omkring sig. Der er selvfølgelig nogle regler man skal overholde, men det er mere eller mindre frit slag, når det kommer til at bevæge sig rundt. Der er ikke nogle røde lys man skal holde tilbage for, og man skal mere eller mindre ikke kigger sig over skulderen før man drejer. Der er så meget plads, at hvis man ramler sammen med en anden, så er det nok meningen, at man ikke skal have så meget plads, eller have et bådkort i første omgang.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.