Vi Skriver artikler med Flash i

Verden over

Job som havfrue

Man tror det er løgn, men den er god nok, du kan faktisk blive uddannet/få kursus i at være havfrue, i USA kan man få et job som havfrue hvor man opviser i de storeakvarier, sammen med andre fisk. I Californien kan man købe speciel lavede haler, med svømmefødder i så du kan svømme rundt som en havfrue/mand. Det er ikke kun kvinder der kan få dette det er også mænd. udlev din drøm rejs til USA og blive havfrue.

se Venedig uden kort

Når du rejser til Venedig, rejser du tilbage i tiden. Venedig er historisk by som ingen andre, bygget på pæle i havet. I Venedig er der ingen biler, og transporten foregår med båd. Lad dig fare vild i Venedig, læg dit kort i lommen og før dig frem i siksak og du vil lade dig overraske, der er nye ting at kigge på ved hvert et gade hjørne.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.