Vi Skriver artikler med Flash i

Vand så blankt som om det var frosset til

Efteråret kan være vildt eller mildt

Nogle gange om efteråret så står hav og himmel i ét og det blæser og regner og river i kroppen når man bevæger sig uden for. Men andre dage kan det være en helt anden situation. Der kan der nemlig være mildt, næsten som en sart sommerdag, og man kan se at vandet på en sø eller i havet står helt stille og næsten ligner at det er frosset til is. Det er tidernes omskiftelighed der måske også medfører mange forkølede næser, fordi man nogle dage regner med at kunne nøjes med en tynd jakke, og så ender dagen med at være både kold og våd, og man nok i stedet skulle have valgt den store og varme vinterjakke til at holde kulden borte. Og det samme sker når man går fra vinter til forår, hvor man også bare glæder sig til at kunne mærke solens varme.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.