Vi Skriver artikler med Flash i

Uhyggelige halloween begivenheder i nærheden

Efteråret byder på masser af uhygge

Det er sjovt som efteråret har medført den sjove og uhyggelige tradition fra Amerika, nemlig Halloween, som er amerikanernes version af fastelavn, men med et tema af uhygge og mørke. Mange børnehaver og institutioner benytter lejligheden til at lave lidt sjov uhygge for børnene, ved at pynte op med de orange græskar skåret i uhyggelige udtryk, pynte op med kunstigt spindelvæv og med forskellige andre ting, som gør det lidt mere uhyggeligt at feste. Og så er børnene måske klædt ud i kostumer som også er lidt uhyggelige. Så spiser man måske græskarkage med edderkopper på og slukker lyset og har tændt stearinlys i rummene, som skaber en helt særlig og hyggelig uhyggelig stemning mens der bliver fortalt uhyggelige eventyr, som selvfølgelig egner sig til børn.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.