Vi Skriver artikler med Flash i

Til dig der går og fryser

Der findes ikke noget værre, end hvis man skal gå og fryse i sit eget hjem. Men når det bliver koldere i vejret, og man skal til at have varme på, for at kunne holde temperaturen. Så er det en rigtig god ide, at få isoleret rigtigt, således at varmen bliver hvor den skal. Der er jo ikke noget ved at fyrre for mange tusinde kroner, hvis det alligevel bare fiser ud alle steder. Derfor skal man kigge på sin husmurisolering. Husmorisolering vil typisk være noget af det, man kigger på, når man bygger et nyt hus. For her er det helt klart nemmest,a t sørge for, at man får isoleret huset med det helt rigtige materiale. Men hvis man altså ikke har fået isoleret sit hus ordenligt, dengang det blev bygget. Så er der altså stadig mulighed for at få en god husmurisolering alligevel. Det er klart,a t det gør bare det hele en lille smule mere besværligt. Men når man har fået det gjort, er det uden tvivl noget man kan mærke i huset, men så sandelig også på varmeregningen.

Isoler for at spare penge

Når man sp oven i købet kan få billig isolering, så begynder der jo lige pludselig, at være nogle penge man kan spare. Sådan hvor man virkelig kan mærke det. Og så er det da også en lille smule ironisk, at billig isolering, skal være med til, at man kan spare penge. Hvor man skal have isoleret, skal man selvfølgelig også finde ud af. For det er måske ikke altid, at det er nemmest, at få isoleret murene. Det kan lige så godt være, at man skal kigge på noget loftisolering. Mange lofter er måske ikke så tætte, som man kunne ønske sig. Og derfor vil man også kunne gå ind og gøre noget for varmeisoleringen med en loftisolering. Kunne man tænke sig, at kigge mere på de forskellige muligheder der er inden for billig hulmursisolering, så følger man bare linket lige her.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.