Vi Skriver artikler med Flash i

Tag på slotsophold

Der findes en masse smukke slotte i Danmark og udlandet. Der er mange slotte som er offentlige, hvor folk både kan leje lokaler til konferencer, bryllupper og meget andet. Derudover er der også en masse slotte man kan besøge, og se, hvordan adelen boede i gamle dage, og på nogle af slottene bor der stadig royale, hvor man kan komme helt tæt på deres liv, og opleve hvordan de har en hverdag. Der er også en masse fine slotte, hvor man kan booke et spa ophold. Så trænger man til at komme lidt væk, og føle sig royal, kan man finde nogle eventyrlige slotte at besøge og overnatte på. På denne måde kan man skabe sit eget eventyr.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.