Vi Skriver artikler med Flash i

Tag de simple valg

Når man lever i en tid hvor man bliver overdynget med muligheder og man skal vælge hele tiden, er det virkelig også en kunst at kunne frasortere alle de ting i ens hverdag som man egentlig ikke behøver at bruge meget tid at tænke over. En mand som Steve Jobs der ledede Apple, valgte at gøre det til en rutine at tage det samme “kedelige” tøj på, for så var det ikke noget han skulle bruge tid på at beslutte sig om hver dag. Så kunne han hoppe i det samme sæt tøj, og så ellers bare på arbejde hvor man også tydeligt kan sige at der var nogle beslutninger som alt andet lige også er meget mere betydelige end hvad man skulle have på den morgen af tøj. Så husk at sortere de ting fra ens hverdag og liv generelt, som man ikke behøver at bruge tid på for at få finde tid til nogle andre ting.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.