Vi Skriver artikler med Flash i

Sværere end det ser ud

Er du også en af dem, som tænker at en el installation i hjemmet sagtens er noget, som man selv kan stå for, så kunne det være du skulle tænke igen. En el installation i hjemmet er nemlig ikke bare noget, som man lige gør. Man skal have et godt kendskab til, hvilket forskellige ting man har med at gøre, og hvad konsekvenserne af dårlige installationer kan være. For hvis du ikke får lavet dine installationer ordentlig, kan det resulterer i farlige kortslutninger, som kan have fatale konsekvenser. Så selvom du kan se dit snit til, at spare nogle penge, ved lige selv at pille lidt ved de forskellige ting, så kan det altså ende med at koste rigtig dyrt på den lange bane, hvis det ender galt.

Du kan også spare penge

Men der kan være andre grunde til at få en el installatør ud, end bare sikkerhedsmæssige. Selvom sikkerheden jo selvfølgelig er det vigtigste. Men der er faktisk også mange penge at spare ved en energioptimering. Ved en energioptimering opdateres dine forskellige el installationer således at der ikke længere bliver brugt penge på unødvendige udgifter. Samtidig kan du også få skiftet dit gamle relæ ud til en af de mere moderne el tavler. Og de er faktisk rigtig smarte. I stedet for at skulle ud og skifte sikringer, som man skulle i gamle dage, så trykker man ganske simpelt bare op på en pind i dag, og så kører det hele igen. Med de nye el tavler er det også meget nemmere, at skabe sig et overblik over hvordan systemet fungerer, og det er hurtigere at lokalisere en eventuel kortslutning.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.