Vi Skriver artikler med Flash i

Stram livremmen ekstra godt ind

Når det handler om at tage sig selv i nakken, udføre ens mål og nå derhen hvor man gerne vil, ligger der også meget arbejde bag det. Man kommer ikke bare hen til en version af sig selv, hvor man er selvkørende og driver sig selv til at være den bedste version af sig selv. Livet gør det ved en, og er man god til at lære af sine fejl, vil man også indse hvor meget man kan vokse fra det som person. Det er alt andet lige noget af det, som kan være meget svært og realisere, hvis man ikke går ud gør noget på egen hånd i livet.

For mange som er opvokset i en lille skald kommer ud til den virkelige verden og bliver blæst bagover. Det går ikke man som forældre, går og pludrer om sine børn og ikke viser dem hvad den virkelige verden har og byde på. Det er der mange forskellige måder at gøre på, og hvis man gerne vil have nogle gode råd til, hvordan man polstrer sine børn til fremtiden finder man det også her.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.