Vi Skriver artikler med Flash i

Store særlige franske seværdigheder

De fleste kender jo nok til Eiffeltårnet

I dag bringes der kort en lille guide til særlige seværdigheder som kan opleves i det franske, mere præcist i Paris. For selvom de fleste nok kender Eiffeltårnet, så er det ikke alle der ved at det er en del af verdensudstillingen fra enten 1912 eller 1914. Og det fik så lov at blive stående. I Paris kan man også finde Obelisken, som er en Egyptisk figur der står på Place du la Concorde, eller Concorde pladsen som den også hedder. Herfra er der faktisk ikke så langt hen til Eiffeltårnet, så har man blot et par dage til at opleve Paris, så er begge disse varetegn eller seværdigheder helt sikkert værd at besøge. I tæt nærhed dertil ligger også det kendte kunstmuseum, Louvre, hvor man kan se Mona Lisa og hvor der er en smuk glas mosaik udenfor.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.