Vi Skriver artikler med Flash i

Storbyferie


Det er snart sommerferie, pengene til en eventuel ferie er sparet op, men hvor skal turen gå hen?
Der er så mange fantastiske storbyer at besøge, og dette indlæg vil blot ridse få af de mange charmerende byer op, og hvorfor det netop kunne være interessant at tage de pågældende steder hen.
Amsterdam – Amsterdam er Hollands hovedstad. I byen kan du hænge ud på caféerne langs kanalerne, besøge Van Gogh museum, besøge markeder, se Rembrandts Nattevagten i virkeligheden, besøge rigsmuseet mm.
Berlin – Berlin er Tysklands hovedstand. I byen finder du også mange spændende museeumer. Berlin har en kæmpe historisk fortid og derfor vil et sted som statis fængsel i Hohenschönhauser og Kz-lejren Sachsenhausen højest sandsynligt gøre et kæmpe indtryk.
New York – New York er en by i delstaten New York i USA. På din storbyferie i New York kan du se nogle af de mest imponerende museer i verden som fx The Met, MoMA eller Guggenheim.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.