Vi Skriver artikler med Flash i

Sprængning af bygninger skal foregå sikkert

Når man sprænger bygninger og konstruktioner, er det essentielt at dette foregår sikkert. Ellers kan man komme til at gøre mere skade end gavn! Da sprængning af bygninger hurtigt kan gå galt, er det yderst vigtigt at sprængninger af bygninger og konstruktioner foregår kontrolleret. Nedrivning og sprængning af bygninger forekommer meget sjældent.
Derfor skal man gøre op med sig selv, hvilket firma har de rette kompetencer til at udføre dette stykke arbejde. Et spgængninsfirma, som har fået meget positiv feedback er Jysk Sprængningstjeneste. Det er vigtigt, at man finder et firma, som man kan stole på, og som har erfaring med sprængning af bygninger, hvis man vil ære på den sikre side!

Om Jysk Sprængningstjeneste

Jysk Sprængningstjeneste arbejder med sprængning af høje konstruktioner. Det kan eksempelvis være sprængning af beton, siloer, skorstene, stålkonstruktioner, kedelbygninger, sprængning af bambus eller sprængning af skorsten og meget mere. Jysk Sprængningstjenestes arbejdsopgaver ligger primært inden for betonsprængninger i forbindelse med nedbrydnings- og byggearbejde. Desuden er sprængvirksomheden også specialiseret i sprængning af bambus, altankonsoller, bjælker, søjler, natursten samt fundamenter ? både store og små. Jysk Sprængningstjeneste har eksisteret siden 1996, og er startet af Morten De Thurah. Firmaet har 20 års erfaring med sprængninger af forskellige fundamenter og konstruktioner, og har derfor spidskompetencer inden for sprængning. Det vigtige for sprængvirksomheden er at opbygge og vedligeholde et godt forhold til deres mange kunder, som er nedbrydere, entreprenører, maskinstationer, anlægsgartnere og private. For mere information om Jysk Sprængningstjenestes services, se mere på www.bambus.dk. Der kan du også læse mere om firmaets erfaringsgrundlag og tilbageblik.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.