Vi Skriver artikler med Flash i

Spis sundere

Der er mange som sikkert sagtens kan spise sundere, og det er alt andet lige bare om at hive sig selv i nakken og komme i gang. Der er ikke noget spor i vejen med at få noget lækkert og spise engang imellem, og det er også fint for kroppen at få noget fedt. Men bare man ikke spiser for meget af det, og ikke sørger for at få noget grønt også. Det er ikke blot noget som kan gå udover vægten, det er også noget som har konsekvenser for kroppen generelt. Maven er i sær udsat fordi hvis man spiser meget usundt og sørger for at få nogle kerner og nogle fibre så kan man også gå hen og få dårlig mave. Det vil sige at ens afføring kommer til at være meget flydende hvis man ikke sørger for at få den korrekte sammensætning af de forskellige ernæringskilder. Der er masser af lækker sund mad derude.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.