Vi Skriver artikler med Flash i

Sørg for at holde dig fysisk aktiv

Det er en super god ide, at sørge for at holde sig meget aktiv, for det er noget af det som også gør at du kan fungere som menneske i dag. Det er alt andet lige noget af det, som også gør at man kan leve længere, og hvis det nu er man har brugt sit liv på at holde sig i form, kan man også forvente at få en meget bedre tid som gammel. For hvis man bare er slidt som ung, kommer man nærmest til at være inhabil når det er man bliver gammel. Det er jo ikke noget som nogle gider at være, men det ender mange alligevel med at være. Det er heller ikke fordi at motion kan hjælpe og redde alt. Dog kan det give dig nogle rigtig gode præmisser for det, at kunne leve længere og bedre når det er man bliver ældre. Det er alt andet lige bare med at komme igang lige så snart man får muligheden for at gøre det.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.