Vi Skriver artikler med Flash i

Sneflokke vrimler på skibakkerne

Nogle holder jul på skiferien

Der er mange traditioner forbundet med den danske jul, men nogle vælger alligevel en ret utraditionel løsning, og tager på skiferie henover juledagene. På den måde behøver de ikke bruge så meget af deres ferie på at holde skiferie, og samtidig spare de også en masse tid og kræfter på at gøre klar til julen. Og så er man næsten også garanteret en hvid jul, hvis man tager på en skiferie i eksempelvis Norge, Østrig eller Sydfrankrig, hvor der er masser af sne oppe i bjergene, og hvor man kan få timevis til at gå på skibakkerne og kælkebakkerne, og ellers bare kan hygge sig med hjemmebag og lækre varme drikke, når man kommer ind efter en hel dag med udendørsaktiviteter. Og så er der mange som helt dropper at købe julegaver og bare holder ferie i stedet.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.