Vi Skriver artikler med Flash i

Slut med nattefrosten og begyndelsen på smukke morgener

I takt med at det bliver varmere i vejret, kommer der generelt også mere lys ned til os. Det resulterer for mange i, at man kan se nogle helt specielle solopgange om morgenen. For på denne tid at året står solen på en måde, som skaber et helt specielt lys om morgenen. Og det er et syn, som næsten kan give en kuldegysninger. For tænkt sig, at naturen kan skabe så fantastiske ting selv.

Nu kan blomsterne også komme frem

Og i takt med at det bliver varmere, forsvinder nattefrosten også. Det betyder at der i skovbunden og andre steder, begynder at pible små spirer frem. Både blomster og andre ting gror i fuldt flor på denne tid. Og jo mere varme og sol de får, jo mere springer de ud. Snart kan man se alle skove og naturområde stå i fuldt flor, grønne og fantastisk smukke.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.