Vi Skriver artikler med Flash i

Skulpturens prægt

En æstetik med variation

Generelt er al kunst en form for egetfortolket værk, men for mange kunstnere er det derfor også noget om deres egen forestilling i dag, og hvordan de måske ser verdenen på og på den måde giver deres fortolkning af den. Før i tiden var der nemlig ikke helt samme tendens til fortolkning, men derimod var der for eksempel i forhold til skulpturer et mere fokus på et symbolsk element.

Et symbol med kraft i

Disse symbolske tendenser var et udslag indenfor tro i mange kulturer, og derfor blev disse skulpturer et landmark for mange lande og byer, der netop stod for at måske repræsentere den tro og den kultur de stod for i denne del af verdenen, frem for hvor det i dag er en masse forskellige symbolske fortolkninger på mange andre måder og tendenser.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.