Vi Skriver artikler med Flash i

Skiferie lige uden for storbyen

Herhjemme er det ikke alle steder, at man lige har mulighed for at stå på ski. Der skal man oftest lidt længere syd på, hvis man skal kunne stå på ski. Men så er der også mange gange, at man må gå lidt på kompromis med at kunne bo tæt på byer og så videre. Nogle steder er der en stor skiby, der hvor man bor. Men her handler det oftest meget om at feste og ellers ikke så meget andet.

En anden form for konstellation

Men flere steder i USA eller Canada, der kan man faktisk opleve at bo i byen, men også kun være en halv times kørsel fra gode skisportsområder. Specielt i Canada er der mange af disse steder. Så hvis man gerne vil begge dele. Så er det uden tvivl der, man skal tage hen. For her kan man få begge oplevelser på en gang, og uden at skulle gå på kompromis.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.