Vi Skriver artikler med Flash i

Skal du have dig et NYT typehus?

Skal du have dig et nyt typehus? Så er det på tide at du begynder at kigge lidt fremad. Fordi lige pt. bliver det meget snart vinter, og jeg som tidligere håndværker, kan godt fortælle jer hvor ærligt det er at bygge et hus om vinteren og hvor svært det er. Lad mig starte med at sige at murere er dem som har sværest ved at arbejde om vinteren da det er koldt, vådt og ikke mindst så regner/sner det for det meste. Og det gør at den mørdel som de bruger den har meget svært ved eller faktisk umuligt – siger talsmanden fra http://ide-huse.dk.

Her neden for kan i se et flot hus som blev bygget i sommers, og hvor det blev gjort hurtigt fordi de havde vind og vejr med sig.

typehuse

 

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.