Vi Skriver artikler med Flash i

Skal din bolig sælges?

Mange kommer ud for at skulle sælge sin bolig. Dette kan være rigtigt svært uden de rigtige hjælpemidler.

Her kan en ejendomsmægler være en kæmpe hjælp. Et godt eksempel på et succesfuld ejendomsmæglerkæde er Home. Home er Danmarks mest kendte ejendomsmæglerkæde og blev stiftet i 1989. Kæden har over 800 ansatte og har 159 forretninger fordelt over hele landet.

For Home er det meget vigtigt, at der sættes fokus på deres kunders ønsker. For at kunne sælge et hus er det vigtigt, at en ejendomsmægler ser på hvert hus/salg individuelt. Det er forskelligt fra hus til hus, hvordan et salg skal gribes an. Alle huse er forskellige og skal sælges på forskellige måder. Boligtype, beliggenhed, markedsforhold og kundes egne behov skal være i fokus for sælgeren og det er vigtigt, at de behandler disse behov individuelt og sælger boligen ud fra disse kriterier.

Når man skal sælge sin bolig kan man som boligejer gøre mange ting selv for at forøge muligheden for, at ens bolig bliver solgt. Her er 10 råd, som du selv kan følge når du skal sælge din bolig (disse råd er taget fra Home’s egen hjemmeside):

1. Sæt en skarp og attraktiv pris
2. Ryd ud og ryd op
3. Alvorlige fejl skal udbedres – småfejl skal rettes
4. Udskift de gamle vinduer
5. Spørg venner til råds
6. Gør dit hus hyggeligt
7. Gør det unikke synligt
8. Las naboerne ‘sælge’ for dig
9. Brug dit netværk
10. Vær ikke selv i boligen

Læs mere om disse råd via følgende link: http://home.dk/saelg/saelgerguide/10-tip-der-saelger-din-bolig

Der er rigtig mange boliger til salg hele tiden på det danske boligmarked. Derfor er det super vigtigt, at du går op i dit bolig salg og tager de rette beslutninger. Der er desværre mange huse, som enten er på markedet i mange, mange år før de bliver solgt eller boliger, som aldrig bliver solgt. Vil du ikke have at dette sker for dit bolig salg? Så læs mere om salg af din bolig via følgende link: salg af hus

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.