Vi Skriver artikler med Flash i

Skæg med en rigtig god hobby

Mange danskere har enorm stor glæde af deres hobbies

Der er mange der forbinder en hobby med noget lidt kikset og ensomt, men hobbies findes i et helt enormt stort udvalg, og det har enorm stor betydning for rigtig mange mennesker, at man har noget at give sig til når man ikke er på arbejde. For nogle er det en hobby at læse en god bog engang i mellem. For andre er det en hobby at samle på ting. Det kunne for eksempel være frimærker, eller det kunne være skåle eller vaser fra et særligt firma fra gamle dage, eller det kunne være mønter eller forskellige slags spiritus eller andet. Det handler i bund og grund bare om at finde noget som man har en passion for, og så gå op i det med ild og sjæl så man har noget man brænder for udover sit arbejde og sine venner og andet.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.