Vi Skriver artikler med Flash i

Sjove madpakker smager bedre

Sjove madpakker smager bedre

Når børnene skal i skole skal der være energi og fokus på at lære i skolen. Det kræver børn som er friske og som får den rigtige energi fra maden. En rigtig god madpakke gør nemlig underværker, men det kræver også at børnene gider spise den. Her må man gerne være lidt kreativ med indpakningen af maden og man kan sagtens inkludere ekstra snacks som frugt og grønt i stænger. En anden god metode er faktisk at bruge kageudstikkere til at lave fine små sandwich. Laver man en rugbrøds klapsammen-mad, kan man f.eks. bruge en hjerteformet kageudstikker til at forme brødet med hjerter. Det er både hyggeligt og sjovt. Man kan også bruge andre former som f.eks. stjerner, hvis man har dette. Har man ekstra tid om morgenen, kan børnene selv være med til at lave deres madpakke. Det er en rigtig god rutine at give børnene.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.