Vi Skriver artikler med Flash i

Sjove dyr ude i naturen

Tæt på hvor jeg bor i Aarhus, ligger der et naturreservat. Jeg kan rigtig godt lide at løbe ture der. Mest fordi der jo er så smukke omgivelser, hvilket er rart, når man er ude og løbe. Men det er også fordi, at de har så mange finde dyr, som også bor i reservatet. Det er for det meste fugle. Men jeg har da flere gange set et lille egern, en enkelt gang en ræv, og nogle andre dyr. Jeg synes det er skægt, at se dyrene i deres rette element. Hvilket jeg tænker, at det lige må være, i sådan en park. I hvert fald nyder jeg også godt af, at der er lavet sådan et område, både til glæde for dyr og mig.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.