Vi Skriver artikler med Flash i

Shanghai

Har man endnu ikke været i Kina og oplevet dette land, så kan det i den grad anbefales, hvis man er interesseret i at rejse ud og opleve andre kulturer. Kina har en markant anderledes kultur, og har rigtig mange spændende provinser at byde på. en af de mest populære byer er Shanghai. Denne by er den mest internationale by, og minder mest om Vesten. Netop derfor er den ikke så kulturelt anderledes, men du vil stadig mærke at du er i blandt kinesere. En anden by som er yderst populær er Beijing, og den er klart mere historisk og har masser af kultur og historie at byde på. Her kan du være sikker på at få noget af et kulturchok også selvom du kun skal være der i 14 dage.

Lige nu kan man få attraktive flyrejser til Kina. Det kan derfor være en god ide at se nærmere allerede i dag, og gør en god investering i dine rejser. Kina er mege unikt og anderledes end resten af Asien og Vesten.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.