Vi Skriver artikler med Flash i

Sex sælger stadigvæk

Det er et kendt udsagn fra reklamebranchen

Sex sælger siger de. og det er man nok heller ikke i tvivl om når man ser hovedparten af de reklamer vi alle støder ind i hver eneste dag. Nogen gange er det meget tydeligt at det er sex der skal sælge en eller anden vare eller tjenesteydelse. Det kan for eksempel være en smuk halvnøgen kvinde på en strand der reklamerer for et rejsebureau, eller en udfordrende nedringet pige der reklamerer for en eller anden læskedrik. Her er der ofte kun fokus på hendes barm eller andre kvindelige fortrin og så varen selvfølgelig, mens hun selv er mere udvisket som person og individ. Andre gange er det mere skjult i form af symboler eller faconer på selve varen. Et af de kendte eksempler er formen på Coca Colas flasker der illuderer en kvindekrop uden på nogen måde at vise dette.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.