Vi Skriver artikler med Flash i

Seriøs B2B forhandler af Av-udstyr etc.


Som erhvervsvirksomhed eller institution kan der være mange årsager til, at man henvender sig til en B2B forhandler inden for hjælpemidler til læring og projektledelse. Hos Exakt oplever man efter 25 år i branchen en stadig en stor interesse for virksomhedens mange fantastiske produkter. Det skyldes først og fremmest det store og alsidige udvalg af udstyr og tilbehør inden for Av, skilte, tavler etc. Der er utroligt meget spændende at vælge mellem, og det skyldes både, at man sørger for at hente produkter hjem fra førende leverandører på området, men også at man in-house formår at skabe originale løsninger til sine kunder. Der er tale om særdeles engagerede og motiverede medarbejdere, der besidder de faglige kompetencer, der skal til, for at håndværket altid er 100 % i orden, men som også har det kreative flair, som gør slutresultatet unikt. En innovativ tilgang til skaberprocessen betyder, at man altid er åben over for nye idéer og bestræber sig på, så vidt det er muligt, at levere præcis den løsning, som den enkelte kunde efterspørger.

På hjemmesiden https://www.exakt.dk kan man se en stor del af de produkter, som virksomheden er leveringsdygtige i, uanset om man er en institution eller en erhvervsvirksomhed. For at gøre det så nemt og hurtigt som muligt at finde frem til dét, som man har brug for, kan man på siden finde kataloger inden for de forskellige produktområder. På den måde skal man ikke først igennem en masse sider og varer, der ingen relevans har for én, inden man så endelig når frem til dét, man er interesseret i. Herudover er der lagt 2 aviser op. Den ene er tiltænkt skoler og institutioner og den anden erhverv. De er sprængfyldt med masser af de produkter, som Exakt producerer og forhandler, og som måtte være af speciel interesse for de 2 grupper. Kig ind og bliv begejstret.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.