Vi Skriver artikler med Flash i

Se en anden side af verden

Hvis man kun har set Danmark og hvad det har og byde på, er der virkelig også meget natur som man går glip af for ikke at snakke om kultur. Man bliver nød til at forstå at der findes rigtig mange mennesker på denne planet, og for at ville kan være her må man også forstå hinanden. Det er alt andet lige her mange går galt i byen, fordi man alt andet lige er lidt snæversynet. Det er her man skal sørge for at åbne sine øjne for andre nationaliteter, og se hvad de har at byde på. Der er nok nogle normer og kulturer, som stikker meget til det man selv lever efter. Her i Danmark er der nok mange som ville sætte spørgsmål ved mellemøstens normer og værdier. Det samme vil de i forhold til os, og det er her man skal være klar med et åbent sind. For det er langt fra alle som ligner hinanden på det område.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.