Vi Skriver artikler med Flash i

Sæt sejl med de rigtige komptencer

Mange har sikkert drømt om at sejle jorden rundt, og det er også noget man sagtens kan gøre i dag. Det er bare noget som kommer til at tage rigtig lang tid, og så er det alt andet lige også meget godt at være godt sat ind i de ting man nu må kunne løbe ind i imens man er ude på det åbne hav. Der er mange muligheder som kan opstå, når det er man er af sted, og for mange handler det bare om at følge kanten rundt, hvilket også gør at man ofte ikke løber ind i uvejr. For hvis det er man gør det, er det også bare at lægge til der hvor man lige kan. Andre gange er man ude på åben vand, og så er det godt at vide hvad der er styrbord og hvad der er bagbord. Der er mange termer og teknikker som er gode at indøve, for at man ikke løber i vejen på båden. For det kan hurtigt koste en dyrt, hvis det sker.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.