Vi Skriver artikler med Flash i

Rejser til jorden rundt

I dag er der ikke de steder man ikke kan komme hen, når man vælger at tage på ferie. For rigtig mange år siden, var der ikke engang halvdelen af de ruter der er i dag, der var ikke engang en brøkdel af de ruter der er i dag. Da denne branche sk??d igang for første gang, var der kun et par enkelte ruter man kunne vælge imellem. Det var helt utroligt at kunne komme til Tenerife for eksempelvis, og så var man ellers også sat for resten af året. Men efterhånden som der kom bedre løsninger i forhold til fly, og at økonomien skød frem her og der, kom der også flere destinationer, som man kunn rejse til.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.