Vi Skriver artikler med Flash i

Pynt fint op til festen med en masse lir!

kija-design.dk
Kija-design er en webshop der tilbyder alt indenfor fest artikler og bordpynt til fest. Der findes pynt til alle anledninger, stemninger og arrangementer. Formelt som uformelt. Webshoppen er fuld af god inspiration, og shopper man fest artikler hos Kija-design, bliver festen helt sikkert et hit. Pynten skaber festens stemning, og er med til at gøre det til en helt uforglemmelig aften. Uanset om du pynter op til et bryllup, fødselsdag, barnedåb eller bare en fredag aften, så skal der nok være pynt at finde hos Kija-design.

De sjove detaljer

Det er de sjovt detaljer der gør festen sjov. Klistermærker, balloner, servietter, udklædning osv. Hos Kija-design kan du købe en masse forskellige pynt til fest. Du kan blandt andet købe sjovt balloner med en masse forskellige detaljer og billeder på. Du kan få alt fra balloner med bier til balloner med spøgelser og edderkopper! Der er fest pynt til enhver fest. Det er muligt at købe alt til enhver anledning. Køb bordpynt og overrask dine gæster med en vild borddækning. Afhold en fed temafest og få gang i dine gæster med sjov pynt til fest!

Borddækningen siger alt!

Et bord der er flot dækket gør alle glade. Der er intet som et bord der er dækket fint, det gør festen eller middagen til noget helt specielt. En god borddækning kan gøre hele aftenen meget bedre. Et bord kan rumme en masse små og dejlige overraskelser. Det kan være fylde med sjovt og betydningsfulde detaljer, og det er lige netop det der gør det helt specielt. Dæk et bord til enhver anledning med bordpynt fra Kija-design. Uanset om det er bryllup, barnedåb, konfirmation eller polteraben, så er der pynt der er helt passende til festens bord. Køb alt fra servietter, kopper, bordkort, pynt, balloner og meget, meget mere. Bordet skal nok blive helt perfekt.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.