Vi Skriver artikler med Flash i

Positive udvikiinger

Det er ikke altid nemt at forbedre sig selv, for det kan nogle gange være svært at se fejlene hos en selv, og det er virkelig en stor bedrift blot at se hvad det er for nogle fejl det er man har. det er alt andet lige noget som man ikke har så store problemer med, hvis det er man er blevet opdraget til at være kritisk både overfor andre mennesker og hvad det er man selv repræsentere. For det kan hurtigt blive et problem, hvis det er man bare går og udpeger andres fejl uden at man erkender at man måske selv har nogle. Hvis det er man som leder står og kigger på sin organisation, og man kan se at der er nogle mennesker i organisationen der ikke er gode til at konflikhåndtering er det alt andet lige også noget man bør overveje om det ikke er noget man bør sørge for at de bliver bedre til. For de er alt andet lige ens ansvar, og man skal jo sørge for at det hele kører på skinner i ens virksomhed.

Store forandringer

Før man kan lave om på verden eller ens omgivelser er det vigtigt, at man ændrer på sig selv også, og det er noget man bør tænke lidt over. Det er alt andet lige her på nettet at man kan finde nogle som er uddannet i sådan noget som forandringsprocesser, og det er jo alt andet lige også lige den slags hjælp man har brug for. forandringsprocesser er meget abstrakte og det er lidt forskelligt hvordan folk de udvikler sig henover tiden, og hvis det er man i hånden af en professionel, skal der nok ske et eller andet. Det er vigtigt at man forsøger på personlig udvikling, for selvom at man føler man gør et godt stykke arbejde kan der jo godt være et problem i forhold til hvordan man snakker til folk, eller den måde man håndtere forskellige ting. Det er derfor at konflikhåndtering også er noget af det man bruger tid på at lære. læs mere her og forandre dig.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.