Vi Skriver artikler med Flash i

Penge at tjene

Hvis man står med en gammel bil, som man ikke selv synes er til andet, end at smide ud, så skal man lige tænke sig om en ekstra gang. Der kan nemlig være en stor skrotpræmie gemt i den bil man har. For selvom man kun selv ser det som en skrotbil, så er der stadig mange penge at hente i såden en. Hvis man ikke lige helt ved, hvordan det fungerer med en skrotbil, så er det sådan, at man kører ind og afleverer den bil, som man ikke længere skal bruge. Så giver ophuggeren en skrotpræmie for bilen, at den pris, som han vurderer der er værdi for i bilen, er værd. Og så ophugger han bilen til mindre dele, som så enten kan sælges videre, eller smeltes om til nye reservedele. Så må den måde, er man altså også med til at gøre noget godt for miljøet, idet man genbruger de ting, som kan genbruges, og videregiver ressourcerne til nogen, som ved hvad de skal gøre ved dem.

En god sum penge

Og mange bliver faktisk tit overrasket over, hvad deres skrotpræmie ender på. For der er faktisk rigtig meget værdi i alle de ting, som ens gamle bil indeholder. Og lige pludselig skifter bilen til at blive en skrotpræmiebil. En bil som rent faktisk indeholder noget værdi. Er man interesseret i at vide hvor meget en skrotpræmiebil er værd, så kan man eventuelt søge på nettet, for at finde lignende sager. Man kan også køre ind til sin lokaler forhandler af Skrotbiler. På den måde gør man både noget godt for sig selv, men også for miljøet i en og samme handling. Så fås det næsten ikke smartere.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.