Vi Skriver artikler med Flash i

Pendler frem og tilbage med toget

Jeg havde søgt om at blive optaget på en uddannelse i Aarhus. Fordi jeg er flyttet til byen, ville det selvfølgelig være smart, at studere i den samme by som man bor. Men jeg kom desværre ikke ind. Derfor måtte jeg i gang med min anden prioritet, som var at studere i Odense. Men det betyder også, at jeg hver dag må tage toget til Odense, for at kunne komme ned og gå i skole. Selvom det er fint nok, og man selvfølgelig kan sidde og læse og lave andre ting i toget, så er det også nogle gange træls, at skulle bruge så meget tid på transport frem og tilbage. Heldigvis er det kun et halv år.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.