Vi Skriver artikler med Flash i

Pas på verdens have omkring os

Det er måske de færreste der tænker over det til daglig. Men de ting, som vi påvirker i det nære, har også konsekvenser for noget, som er meget større og langt væk. For eksempel har den måde vi behandler hav og vandområder til på os, også en betydning for de store verdenshave. Og det er derfor også noget, som vi bliver nødt til at tage et ansvar for og tage hensyn til bliver gjort på en ordentlig måde.

Stop med forureningen

For eksempel kan man tænke rigtig meget på, hvordan man forurener i det område, hvor man befinder sig. For det kan nemlig have rigtig meget at sige både for plante og dyrelivet, hvordan man vælger at behandle de spildprodukter og andre miljøtruende kemikalier, som man omgiver sig med i hverdagen. Online finder man massere af handleplaner for dette.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.