Vi Skriver artikler med Flash i

Pak bilen og tag på kanotur

Hvis man i en weekend synes at der skal ske noget anderledes, så kan man med fordel pakke bilen og tage på kanotur.

Kvalitets- og afslapningstid

Når man er på kanotur, så er der god mulighed for at snakke sammen og have kvalitetstid uden at man skal være bange for, at der er andre der kan lytte med. I en kano er der også gode muligheder for at få sol såvel som motion. Har man planer om, at være afsted i flere timer, så er det en god idé at tage mad og drikke med på turen. På en kanotur er der god mulighed for at nyde stilheden og selvom man bruger kræfter på at padle fremad, så er der gode muligheder for også at få stresset af og tænke på noget helt andet end hverdagsstress. Hvis man gerne vil prøve at komme ud og ro i kano, så kan man med fordel tage ned til sin lokale havn og forhøre sig om mulighederne for at ro i kano.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.