Vi Skriver artikler med Flash i

På fototur i engen

Når man som fotograf skal have udvidet sin portfolio, er det altid godt at kunne veksle lidt imellem flere forskellige locations, modeller og opstillinger. Derfor kan det være en god ide, at være kreativ og prøve nye ting af, som man måske ikke allerede har med i sin portfolio i forvejen. Et eksempel kunne være, at tage en tur ud i skoven, for at tage nogle gode billeder. Ude i skoven er der nemlig mange forskellige muligheder, for at få sig nogle rigtig gode billeder og samtidig vil der også være gode chancer for at lege med både lyset, farverne og kontrasten i de mange billeder, som man nu får taget ude i skoven eller på engen. Det gode ved en location, i forholdt til et fotostudie er blandt andet også, at man kan rykke rundt og altså hele tiden få nye vinkler og elementer med ind i billederne.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.