Sport og friluftsliv

Opvarmning af terrassen kræver det helt rette udstyr

Hvis man godt kan lide at sidde udendørs om vinteren er det noget sjovere hvis man har varmen alligevel

Med en god varmelampe eller terassevarmer kan man få opvarmet sin terasse selvom det er iskoldt og vintervejr uden for. Ved hjælp af en terassevarmer med el varme kan man varme op de underligste steder. Infrarød varme er hvad der er kilde til varmen og det er da en sjov tanke at el varme og infrarød varme kan gøre din terassevarmer varm og dejligt.
El varme forbinder man ellers mest med indendørs varme og infrarød varme lyder som noget fra en teknologisk science fiction film, men det er overhovedet ikke tilfældet. Alle kan få opvarmet deres terasse eller andre udendørs arealer. Det kræver blot en lille smule strøm i nærheden.

Varme er onget de fleste kan lide. Det hænger måske sammen med at der er så lidt af den her under de mere nordiske himmelstrøg. Mange vælger da også at tage sydpå om sommeren og i andre ferieuger i løbet af året. De fleste kender da også til ubehaget med iskoldt gulv når man står op om morgenen i hele vinterperioden og langt ind i foråret også. Man kan godt have lyst til en dyb varme over det hele, selv udenfor.

Man kan faktisk også godt sætte en terassevarmer op i sit drivhus. Hvis man har et nogenlunde stort drivhus kan man sætte et lille cafesæt derind eller en dejlig lænestol som kan tåle lidt kulde og fugt. Så om vinteren kan man bruge det som en form for udestue hvor man kan sidde og drikke sin morgenkaffe og spise en bette snegl. Altså ikke dem der kravler på gulvet, men dem som man kan købe ved bageren og som dufter så dejligt af kanel. Kanel er duften af jul eller vinter. Og det er jo en god ting ved vinteren, nu hvor varmen og kulden har fået sig en over nakken. Noget er jo trods alt godt ved den kolde årstid, nemlig julen.