Vi Skriver artikler med Flash i

Optimering i din virksomhed

Min kammerat og jeg har nu haft en virksomhed sammen i godt fem år. Det første år havde vi ikke en egentligt virksomhed, men arbejde meget med ideer og planlægning for virksomhedens opbygning. Dette år talte vi også om mål og værdier, og generelle målsætninger. Nu fem år efter har vi fået sat os nogle nye mål, da vi allerede har realiserer de gamle mål. Nu vil vi gerne optimere vores virksomhed indenfor hvert eneste område, således vi kan følge med i den hårde konkurrence, der nu er i vores branche. Det har vi gjort ved blandt andet at benytte os af webhosting. Med webhosting får vi en anden virksomhed til at varetage vores data. De holder orden og laver systemer, som gør det mere overskueligt for os at finde rund i hvor vores oplysninger om det ene og det andet er. På den måde kan vi optimere vores administrative afdeling, ved at benytte webhosting.

De store virksomheder får hjælp

Vi har hørt fra mange andre virksomheder, at de anvender hosting, for med hosting har de mulighed for at fokuserer på de områder i deres virksomhed, som de synes er sjovest og mest spændende. Det var samme tanke vi havde, og så er det også dejligt man ikke selv skal sidde med nogle tunge opgaver, der handler om at skabe orden, når man heller vil gøre det man er bedst til, nemlig at få ideer og arbejde med sit fagområde. Vi har også hørt at mange virksomheder anvender it outsourcing. Med it outsourcing udflytter de hele afdelign, der har med it at gøre til en virksomhed, som varetager det hele. Er du interesseret kan du finde nogle gode webhoteller fra athena her, det har vi tænkt os at benytte os af.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.