Vi Skriver artikler med Flash i

Oplev de store udenlandske byer om natten

Hvis man har planer om at rejse til udlandet og besøge nogle af storbyerne, så kan man med fordel overveje at tage på nogle aftenture. Når natten falder på så ændrer byen sig nemlig og gaderne domineres af flotte lys fra hoteller, broer, lejligheder og gadelygter. Det er et fantastisk syn at se alle disse lys.

Tag en tur i et pariserhjul

I mange af de store byer har de pariserhjul, som man kan tage en tur i. I pariserhjulene er der god mulighed for at se byen oppefra og se alle de flotte lys. Hvis der ikke er et pariserhjul i byen, så kan man se om man kan finde byens højeste punkt, herfra vil man kunne se over byen og se alle de flotte lys, som lyser byen op om natten. At se byen oppefra om natten er et syn man sent vil glemme og man kan med fordel tage billeder af dette smukke syn.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.