Uncategorized

Oh the sun

Sommeren er kommet på retur, og mange husker nok den hedebølge, vi havde i Danmark sidste år. Der er ingen tvivl om, at vi i år har de samme temperaturer, som vi havde sidste sommer. Dog har hedebølgen slet ikke haft samme lange varighed, som vi så den havde sidste år.

Jeg synes, det er rigtig dejligt, det er blevet så godt vejr. Men det skyldes formentlig også, at det er fordi, jeg lige nu har ferie. Jeg kender mig selv godt nok til at vide, at når min ferie er ovre, så kan jeg tænke mig, vejret bliver noget køligere. Det behøver på ingen måde at blive koldt, men bare det at temperaturene falder til under 25 grader vil gøre meget, når man igen skal sidde indenfor og ikke kan have korte shorts og tanktop på. Nuvel vejret er som det er, og vi kan under alle omstændigheder ikke gøre ret meget ved det. Selvom jeg brokker mig over, jeg sveder, så elsker jeg sommeren ligeså vel, som jeg elsker vinter, efterår og forår.