Vi Skriver artikler med Flash i

Oh the sun

Sommeren er kommet på retur, og mange husker nok den hedebølge, vi havde i Danmark sidste år. Der er ingen tvivl om, at vi i år har de samme temperaturer, som vi havde sidste sommer. Dog har hedebølgen slet ikke haft samme lange varighed, som vi så den havde sidste år.

Jeg synes, det er rigtig dejligt, det er blevet så godt vejr. Men det skyldes formentlig også, at det er fordi, jeg lige nu har ferie. Jeg kender mig selv godt nok til at vide, at når min ferie er ovre, så kan jeg tænke mig, vejret bliver noget køligere. Det behøver på ingen måde at blive koldt, men bare det at temperaturene falder til under 25 grader vil gøre meget, når man igen skal sidde indenfor og ikke kan have korte shorts og tanktop på. Nuvel vejret er som det er, og vi kan under alle omstændigheder ikke gøre ret meget ved det. Selvom jeg brokker mig over, jeg sveder, så elsker jeg sommeren ligeså vel, som jeg elsker vinter, efterår og forår.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.