Vi Skriver artikler med Flash i

Nyt køkken

Vi har lige købt nyt hus min mand og jeg. Vi ville gerne have et moderne køkken, som havde en masse smarte funktioner, så vi tog ind til byen for at se på en masse udstillingsmodeller, men da vi kom hen til badeværelse sektionen, så vi en masse spejle med lys, og det fik sat nogle tanker og ideer i gang omkring spejle med lys ud til badeværelserne. Vi har nemlig to badeværelser i vores nye hus, og vi synes ikke just belysningen er den bedste derude, så da vi så spejle med lys, tænkte vi at det ville være et godt alternativ, i stedet for at udskifte vores lamper til en ny dyr designerlampe. Derfor besluttede vi os for, at vi ville investere i sådan nogle spejle. Men vi var jo kommet for at se på køkken, og vi startede med at se køkkenvask. Jeg ville gerne have en stor vask, så der var plads til at man kunne stå to mennesker over vores køkkenvask, eksempel når der skulle skrælles kartofler ville det være smart, at man kunne komme til, begge to, så det ikke altid var mig, som stod og knoklede. Så vi fik købt os en stor køkkenvask.

Nye låger til køkkenskabe

Da vi kom længere hen i udstillingsmodellerne, så vi nogle skydedøre, som var beregnet til et mindre køkken, hvor det ville knibe med alt for mange låger åbne. Men idet vores køkken er ret stor var det ikke noget vi tænkte kunne passe til os med det samme. men da slagsassistenten fortalte os, at disse skydedøre var praktiske i den forstand, de gav en masse plads til køkkenet, og derved kunne vi have plads til et lille fint barbord i midten af køkkenet, blev vi forelsket i disse skydedøre. Vi er ikke færdig med at få inspiration til vores køkken, da der findes så mange muligheder. Men at på inspiration det er altid billigt, og generelt var priserne her også fornuftige.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.