Vi Skriver artikler med Flash i

Nyt arbejde til den tekniske

For to måneder siden kunne man inde på de mange job-databaser finde et lidt anderledes jobopslag. Firmaet, som havde skrevet jobopslaget, søgte en it rådgiver, som havde erfaringen med ip telefoni erhverv. Firmaet fik overraskende mange ansøgninger, men valgte en, som havde en hel årrække erfaring med ip telefoni erhverv. Manden, som de ansatte, havde i flere år arbejdet med ip telefoni erhverv i såvel indland, som udlandet. Han var rigtig god til sprog og formidling og kunne derfor tage sig kontakten med de udenlandske kunder og hjælpe dem med it telefoni. Chefen i firmaet har siden ansættelsen være meget tilfreds med den ny-ansattes arbejde og chefen har flere gange udtrykt sin store begejstring omkring arbejdet. Chefen har flere gange understreget, at det specielt er den ny-ansattes måde at klare kunder problemer med it telefoni, som gør rigtig stort indtryk. Chefen i firmaet, havde før ansættelsen overvejet at ansætte en til, til at hjælpe med ip telefoni erhverv, men den ny-ansatte er så effektiv og god på sit område, at chefen har besluttet sig for, at vente og se, om der bliver brug for en senere hen. Lige nu klarer den ny-ansatte sit arbejde til punkt og prikke.

Nyt tiltag i firmaet

Firmaet overvejer nu, om de skal til at kigge på deres ip telefoni priser, sådan at kunderne kan få nogle billige abonnementer. I firmaet går de meget ind for, at kunderne skal have den bedste service og man skal hos dem finde de bedste priser i landet. Han håber derfor på, at firmaet indenfor det næste halve år kan præsentere deres nye idéer og tiltag og dermed også deres nye abonnementer og deres nye ip telefoni priser. Der er ingen tvivl om, at firmaet kun vil blive større og større. Igennem den sidste stykke tid har firmaet haft rigtig mange kunder og det ser ud til at fortsætte.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.