Vi Skriver artikler med Flash i

Nye toner til printeren

Her den anden dag, da jeg skulle i gang med at printe nogle dokumenter, fandt jeg ud af,at vi manglede blækpatroner. Nu plejer det ikke lige at være mig, som står for vores indkøb af blækpatroner. Men da min kæreste er ude og rejse, må jeg jo gøre det denne her gang. Men da det heller ikke er mig, der plejer at købe dem, har jeg heller ingen som helst forstand på blækpatroner. Derfor ringede jeg også til min kæreste for at høre, hvad jeg skulle finde eller gå efter. Om der var et bestemt mærke jeg skulle købe, eller om jeg bare kunne købe de billigste jeg lige faldt over. Han fortalte jeg vi plejede at bruge canon printerpatroner. Men at sidste gang han havde købt canon printerpatroner, havde han lagt mærke til, at de var steget i pris – hos TRI:LINK

Fik hjælp til at finde de rigtige

Derfor bad han mig om jeg ikke kunne kigge på om de toner fra HP, som man også kan bruge i vores printer var billigere, end de andre. De toner fra HP er nemlig lige så gode som de andre. Og selvom vores printer er fra canon, kan man altså godt bruge nogle andre toner i den. Det skulle jeg selvfølgelig nok være opmærksom på, og så begav jeg mig ellers ud, for at finde nye toner til vores printer. Det gik heldigvis lige så let som det lød. Og nede i butikken var de rigtig flinke til at hjælpe mig til, at jeg fik de rigtige toner med hjem. Jeg havde taget en af de gamle med, bare for en sikkerheds skyld. Men ekspedienten var helt med på, hvad for nogle jeg skulle have. Og ganske rigtig, som min kæreste havde sagt, så fandt jeg de billigste fra HP:

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.