Vi Skriver artikler med Flash i

Nye ønsker for det nye år

Når man står på tærkslen til det nye år, er det for mange en rigtig god anledning til en ny start. Der er derfor også mange, som vælger at lave et nytårsforsæt, hvor man giver sig selv en ting, som man vil prøve at overholde i det nye år. For rigtig mange handler det om at være en bedre udgave af sig selv i det nye år. Det er for mange nemmere at gøre det, når man står og skal i gang med noget andet nyt samtidig.

Find på noget der er til at holde

Men når man skal vælge et nytårsforsæt, så er det også vigtigt, at man er realistisk over for sig selv. Ellers ender man bare med at skuffe sig selv, og det kan også være skadeligt for en selv. Man må selvfølgelig gerne være ambitiøs, men skal også kunne leve op til de forventninger man har til sig selv og til selve fremtiden.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.