Vi Skriver artikler med Flash i

Nyd en tur ned ad Moldau-floden

Prags livsline

Ned gennem Tjekkiet løber den 430 kilometer lange flod Moldau. Floden er Prags livsline, idet den gennem mange hundrede år har forsynet byen med vand og muligheden for transport. Der er i senere tider bygget dæmninger, som muliggør at man kan tage en stille og rolig sejltur ned ad floden, mens man nyder den smukke udsigt over de byer der ligger langs bredden. På nogle både tilbyddes både middagsmad og aftesmad som en del af prisen. Det skal man ikke være bleg for at benytte sig af. Få ting er så tilfredsstillende som at nyde et godt måltid i flotte omgivelser.

Prag fra vandsiden om natten

Det kan anbefales at tage en nattur med en af de både der sejler igennem Prag. Under den mørke nattehimmel kan man se den fantastiske hovedstad på en måde, som man med garanti aldrig har set den før. Lyset fra byen oplyser både himmel og flod, mens byens mange lyder runger klart i for- og baggrund.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.