Vi Skriver artikler med Flash i

Ny varmekilde?

Uanset hvordan din bolig er indrettet, så er det vigtigt at få mest ud af den varmekilde der er tilknyttet. Din VVS i Gørlev hjælper dig med at træffe den helt rette beslutning, når det gælder ny varmekilde til din bolig. Der er flere muligheder, men på det seneste er de forskellige pillefyr kommet godt ind i varmen. Et Woody pillefyr giver dig god og stabil varme i hele boligen. Du fodrer blot dit Woody pillefyr med træpiller, så opvarmer den din bolig. Det er det bedste fra to verdener. Fyret brænder træpillerne og sender varmen ud i boligen – men stadig gennem dine radiatorer. Det vil sige, du blot sætter radiatoren på den temperatur du ønsker, så brænder dit Woody pillefyr blot den mængde af, som skal til at holde den bestemte temperatur.
Der findes mange muligheder for denne opvarmning. Du kan også nyde en god stabil hjemlig varme med et Scotte træpillefyr. Det fungerer på samme måde, og du skal blot sørge for, at det hele tiden er fyldt op med træpiller. Så ønsker du at skifte dit gamle gasfyr ud? Så er et Scotte træpillefyr et godt valg! Træpiller er godt for miljøet og for din økonomi. Ved selv at fylde fyret op – og ikke få de enkelte energiselskaber til det, så kan det ses i din økonomi!
Skal fyret skiftes ud, men ønsker du ikke træpiller, så kan et Stokerfyr være løsningen for dig. Det er igen et fyr du selv skal fylde, men denne gang er det med brændsel. Ved selv at fylde dit fyr – med træpiller eller brændsel, så sparer du penge.
Der er mange muligheder, og til sidst kommer det ned til dit valg – og din boligtype. Lad os hjælpe dig til det rette valg. Vi hjælpe ikke blot med varmekilder. Vi hjælper også med andet! . Vi hjælper med at udskifte reservedele af rør i hele boligen. Både når det gælder lige rør , men også når røret skal have flere udgange

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.