Vi Skriver artikler med Flash i

Nu er skiferien snart over os

Når vinteren melder sin ankomst, så betyder det også, at skiferie snart er på vej. Det er noget jeg tager på hvert år, med nogle af de piger, som jeg har gået i gymnasiet med. Vi tager altid en uge til Frankrig. Det er super fedt, at få lov til at være aktiv og samtidig kunne tilbringe noget tid sammen med sine gode veninder. Vi er selvfølgelig også til afterski om aftenen, hvilket altid er super sjovt. Det er bare altid en super fed ferie, og derfor også noget jeg glæder mig rigtig meget til hvert eneste år. Det er næsten lige før, at jeg glæder mig lige så meget til det, som til jul.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.