Vi Skriver artikler med Flash i

Ned til anderledes klima og udsigt

Noget af det er der er spændende ved at rejse, er når omgivelserne ændrer sig, og ikke er som de er herhjemme. Det er noget af det jeg holder allermest af, når jeg er ude i verden. Det er her man har mulighed for at prøve sig selv af i forskellige miljøer. Hvor man kan sammenligne med det man kommer fra, og måske endda finde ud af. At det man selv kender, måske ikke altid er det bedste. Jeg elsker også hvordan omgivelserne ændrer sig. Det kan være landskabet, klimaet eller noget helt tredje. I sommers var jeg for eksempel i Sydamerika. Her var de smukkeste omgivelser med vandfald og jungle.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.