Vi Skriver artikler med Flash i

Naturlig hudpleje

Hvad er naturlig hudpleje?

Naturlig hudpleje anvender ikke skadelige kemikalier i skønhedsprodukter. I naturlig hudpleje stammer ingredienserne fra naturen. Man bruger naturlige olier i naturlig hudplejeprodukter. Naturlige olier er lavet af planter, der skal gro, høstes og presses. Denne proces tager tid. Derfor har disse olier begrænset holdbarhed, da de netop er naturlige. Man kan se stor forskel i hudpleje produkter, som indeholder masser af kemikalier, da netop disse har en lang holdbarhed. Det er den nemmeste måde at skelne mellem de gode, sunde naturlige hudplejeprodukter og de dårlige, skadelige, kemiske hudplejeprodukter.

Forskel på naturlig og økologisk hudpleje

Der er en forskel på naturlig hudpleje og økologisk hudpleje. I økologisk hudpleje finder man økologiske ingredienser. Det betyder ingredienser, som er dyrket økologisk – og efter økologiske principper. Dette indebærer blandt andet uden brug af sprøjtemidler eller at ingredienserne er vildthøstede.
Naturlige ingredienser stammer, som tidligere nævnt, fra naturen. Naturlige ingredienser behøver ikke være økologiske, men kan godt være det.

Køn naturlige eller økologiske hudpleje produkter hos Greenskin.dk

På Greenskin.dk finder man udelukkende naturlige eller økologiske hudpleje- og skønhedsprodukter. Man er derfor sikker på, at man ikke får skadelige kemikalier i sine produkter, da man netop kun kan købe produkter med naturlige eller økologiske ingredienser på webshoppen. Man kan f.eks. købe den lækre Karmameju serie. Karmameju er et brand inden for ren terapeutisk hudpleje. karmameju er skabt til at pleje og stimulere krop og sind, som har en terapeutisk virke. Hudplejeserien levererikke kun synlige resultater, men fremmer også fysisk og psykisk velvære, udstråling og vitalitet.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.