Vi Skriver artikler med Flash i

Når jeg engang bliver gammel

Mens man er ung og ved godt mod, har man altid tusinde ting, som man føler man skal nå hele tiden. Det er sjældent man bare tager sig tiden til at falde helt ned, og slappe af, nyde omgivelserne omkring en og være til stede. Man tænker altid, at det kan der være tid til, når man engang bliver gammel. Men måske det alligevel ville være en god ide, at sætte tempoet bare en lille smule ned, og øve sig lidt i at være til stede der hvor man er. For når man er til stede i nuet får man også meget nemmere ved at værdsætte de ting, som der findes omkring en. Man ser det skønne ved livet og husker at leve.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.